pmksz logo

 

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség
1052 Budapest, Városház u. 7
pmksz@pmksz.hu


JÚN
19

 
Üdvözöljük honlapunkon!
Köszöntjük Gyárfás nevű kosaras barátainkat!

Tisztelt Csapatvezetők!

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2017. október 3-án, kedden 17:30-kor értekezletet tartunk a PMKSZ bajnokságaiban induló csapatvezetők számára. Az értekezleten megbeszélésre kerülnek a bajnoksággal kapcsolatos problémák, valamint a védekezési megkötésekről is egy rövid előadást tartunk. Az időn először induló B33-as bajnokság részleteit is áttekintünk. Kérünk minden egyesületet, hogy képviselje magát az értekezleten.

Az utazási költségek mérséklése érdekében, ugyanezen a napon és időben, asztalszemélyzet képzést is tartunk. Szeretnénk, ha minden egyesületből néhány személy részt venne e képzésen. Felhívjuk az országos versenyrendszerben szereplő csapataink figyelmét, hogy kizárólag olyan személy működhet közre országos mérkőzésen asztalszemélyzetként, aki valamelyik szövetség által szervezett képzésen részt vett. Ezen egyesületekből minél több jelentkezőt várunk a képzésre.

Az értekezlet és képzés helyszíne: Budapest, Sportok Háza 14. kerület, Istvánmezei út 1-3

Üdvözlettel: PMKSZ

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Battai Villámok Szentendrei KSE Keresztúri központi Kosársuli DSE  BKSE KLIKK Zsiráfok Budapesti Bikák Oroszlányi SE Lions Gödöllői Sport Klub dmtk nagykorosisolymok pityke bkgdse monorise  diosdtatabanyaititanok