pmksz logo

 

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség
1052 Budapest, Városház u. 7
pmksz@pmksz.hu


JÚL
22

 
Üdvözöljük honlapunkon!
Köszöntjük Magdolna nevű kosaras barátainkat!

Tisztelt Csapatvezetők!

Tájékoztatunk benneteket, hogy 2017. október 3-án, kedden 17:30-kor értekezletet tartunk a PMKSZ bajnokságaiban induló csapatvezetők számára. Az értekezleten megbeszélésre kerülnek a bajnoksággal kapcsolatos problémák, valamint a védekezési megkötésekről is egy rövid előadást tartunk. Az időn először induló B33-as bajnokság részleteit is áttekintünk. Kérünk minden egyesületet, hogy képviselje magát az értekezleten.

Az utazási költségek mérséklése érdekében, ugyanezen a napon és időben, asztalszemélyzet képzést is tartunk. Szeretnénk, ha minden egyesületből néhány személy részt venne e képzésen. Felhívjuk az országos versenyrendszerben szereplő csapataink figyelmét, hogy kizárólag olyan személy működhet közre országos mérkőzésen asztalszemélyzetként, aki valamelyik szövetség által szervezett képzésen részt vett. Ezen egyesületekből minél több jelentkezőt várunk a képzésre.

Az értekezlet és képzés helyszíne: Budapest, Sportok Háza 14. kerület, Istvánmezei út 1-3

Üdvözlettel: PMKSZ

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Battai Villámok Szentendrei KSE Keresztúri központi Kosársuli DSE ELITE Basket Törökbálint BKSE KLIKK Zsiráfok Budapesti Bikák Budai XI SE Gödöllői Sport Klub dmtk nagykorosisolymok pityke bkgdse monorise Tatabányai Kenguruk diosd